Budapest Card video

Hírek

Romantikus hétvégi vakáció Budapesten

romantikus.jpg A magyar főváros századfordulós bájával, szecessziós épületeivel tökéletes helyszín egy meghitt, romantikus hétvégére. Ha télvíz idején látogatunk Budapestre, csodálatos természeti és épített környezetben, a Vajdahunyad vár lábánál körözhetünk Európa legnagyobb összefüggő Műjégpályáján, amely tavasztól őszig Csónakázótóvá válik vendéglátó terasszal, tóparti sétánnyal.

Tölts el egy feledhetetlen hétvégét a családoddal Budapesten

miniversum_csalados.jpg Minden gyermek kedvenc programja az idén 150 éves Állatkert. A műemléki környezetben közel 1000 faj tekinthető meg, köztük olyan különlegességek is mint pl. a koalapár. Ha a tengerek élővilágára vagy kíváncsi, akkor sem kell messzire mennetek, a Tropicariumban a cápák mellett aligátorokkal, hüllőkkel is találkozhatsz, illetve a bátrak akár a rájákat is megsimogathatják.

Adventi forgatag Budapesten

karacsony01.jpg Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat november 13. és január 6. között a Vörösmarty téren.
Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal várja az Európa 10 legszebb vására között jegyzett Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat a főváros egyik legszebb főterén.

Magyarország biztonságos úticél

Magyarország ugyanolyan biztonságos és népszerű, mint akár egy évvel korábban, a migránshelyzet nem érinti a turizmust, a turisztikailag frekventált helyeket, a szállodákba érkezett lemondások elhanyagolható mértékűek - hangsúlyozták a Magyar Turizmus (MT) Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSzÉSz) képviselői sajtótájékoztatójukon.

Alattunk egy TukTuk, előttünk a város

tuk_tuk.jpgÉpp egy éve járja a magyar fővárost az első és hivatalos motoros városnéző szolgáltatása, a Budapest TukTuk, így éppen ideje volt felkerekednünk az egyik járgánnyal, és új arcát megismernünk a városnak, ahol élünk. Először is szögezzük le, a TukTuk nem taxi. Nem akar konkurálni egyetlen taxis, riksás vagy városnéző busztársasággal sem, örülnek, hogy olyan piaci rést és közönséget találtak ami más számos európai országban bizonyított és hazánkban is megállja a helyét. Amitől egyedi a Budapest TukTuk, hogy abszolút privát élményt nyújt.

A fotótörténet sztárjainak exkluzív kiállításai Budapesten

capa1.jpgKét világhírű magyar fotográfus, André Kertész és Robert Capa igazi kuriózumnak számító felvételeiből rendeztek párhuzamos kiállítást a Nagymező utca két, a fotóművészetet bemutató kiállítóhelyén.
A Mai Manó Ház André Kertész és Szigetbecse című tárlata a művész személyes válogatásában mutatja be korai, magyarországi felvételeit, míg a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Capa in Color című kiállítása a haditudósító korábban ismeretlen színes felvételeivel az életmű új darabját mutatja meg.

Káprázatos vasúti kirándulás négy fal között

miniversum.jpgA megnyitása óta eltelt több mint egy évben Budapest egyik legnépszerűbb látványosságává nőtte ki magát a Miniversum névre hallgató terepasztal, amely 300 négyzetméteren, három ország 14 településén keresztül kalauzolja a modellvasutak szerelmeseit.

Mesterségek Ünnepe alatti bejutás a Várba (Aug. 20-23)

var.jpgA Népművészeti Egyesületek Szövetsége vállalja, hogy a Budapest Card-dal érkezők számára a múzeumba történő bejutást egyedi karszalaggal lehetővé teszi. A Budapest Card birtokosoknak a Mesterségek Ünnepe teljes árú felnőtt belépőjének megfelelő összegű - (2000 Ft) - kauciót kell elhelyezniük a rendezvény pénztáraiban készpénzben, HUF pénznemben. A jogosultságot NESZ a Budapest Card megtekintésével ellenőrzi. Kauciós jegyet 10.00-16.30 között lehet a rendezvény pénztáraiban igényelni, tekintettel arra, hogy ezt követően már nem állna a látogató rendelkezésére elegendő idő a Vármúzeum megközelítésére és megtekintésére.

Mi az a Budapest Card?Budapest Card

A Budapestre látogató turisták számára létrehozott, kedvezményeket kínáló szolgáltatáscsomag egy kártya formájában. A hivatalos fővárosi termékként forgalmazott Budapest Card ingyenesen, vagy kedvezményesen igénybe vehető, megbízható és válogatott turisztikai szolgáltatásokat biztosít az ide látogatók számára, pl. ingyenes és korlátlan tömegközlekedés, ingyenes múzeumi- és fürdőbelépő, kedvezményes étkezés és kulturális szolgáltatások.

 • Budapest közlekedés

  Korlátlan tömegközlekedés a kártya érvényességi ideje alatt (busz, metró, villamos, trolibusz, fogaskerekű, BKK hajók, HÉV Budapest közigazgatási határáig)

 • Budapest múzeumok

  Egyszeri ingyenes belépés az alábbi múzeumok állandó kiállításaira: Budapesti Történeti Múzeum, Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Új Budapest Galéria, Nemzeti Galéria, Vasarely Múzeum, Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum, Bartók Béla Emlékház, Memento Park, Mai Manó, Magyar Nemzeti Múzeum, Robert Capa

 • Budapest élmény

  Egyszeri ingyenes belépés a Szt. Lukács Fürdő és Uszodába

 • Budapest túra

  Ingyenes részvétel 2 db (egy pesti és egy budai) gyalogos, angol nyelvű, vezetett városnéző túrán

 • Budapest kedvezmények

  Az ingyenes szolgáltatásokon felül összesen több mint 80 különböző szolgáltatás esetében 10-30% kedvezményt biztosítanak a fogyasztás végösszegéből, vagy a belépőjegy árából (fürdők, látnivalók, templomok, múzeumok, éttermek, városnéző túrák, hajótúrák, stb.)

TUDJON MEG TÖBBET »Tovább »

Hogyan működik?Hogyan működik?

Order online

Vásároljon Budapest Card-ot online

Válassza ki a kártya érvényességének a hosszát..

Receive or collect your pass

Vegye át Budapesten

Használja az ingyenes 100 oldalas Budapest guide kiadványunkat egy tökéletes utazás megtervezéséhez

VIP

Használja Budapest Card-ját

Mutassa fel Budapest Card-ját a látnivaló kapujában - és nincs gond, nincs probléma, egyenesen beléphet

 
HOGYAN MŰKÖDIK »

Top 10 Látnivaló

1Budai Vár és Mátyás templom

Látnivaló
Budai Vár és Mátyás templom
További információk

Budai Vár és Mátyás templom

2Lánchíd

Lánchíd

3Országház

Leírás....

4Hősök tere

Látnivaló

Leírás....

5Szent István Bazilika

Látnivaló
Szent István Bazilika
További információk

Leírás....

6Andrássy út

Látnivaló
Andrássy út
További információk

Leírás....

7Dohány Utcai Zsinagóga

Látnivaló
Dohány Utcai Zsinagóga
További információk

Leírás....

8Margitsziget

Látnivaló

Leírás....

9Budapest gyógyfürdői

Látnivaló
Budapest gyógyfürdői
További információk

Leírás....

10Gellérthegy és Citadella

Látnivaló
Gellérthegy és Citadella
További információk

Leírás....

 

A budapest-card.com sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További részletek!!